Rugkussens & Zitkussens 

 Een rugkussen & zitkussens dienen ter preventie en behandeling van rugklachten zitklachten omdat het zorgt voor een anatomisch juiste zithouding. Een goed rugkussen of zitkussen voorkomt en vermindert rug-, nek- en andere pijnklachten. Er zijn verschillende soorten ergonomische kussens zoals; met visco-elastisch schuim of voorgevormd schuim. Een rugkussen of zitkussen kan gebruikt worden in bijvoorbeeld een kantoorstoel, autostoel, eetkamerstoel, bankstel e.d. Elk ergonomisch kussen heeft zijn eigen hardheid/stevigheid en vorm, kijk daarom goed naar het gebruik ervan (auto of fauteuil of bureaustoel).

Assortiment rugkussens

Lumbaal kussen Designer

Door de anatomische vormgeving biedt dit kussen maximale steun. De lendenwervels blijven recht  terwijl de laterale ondersteuning eventuele spanning reduceert.
– afmeting: 40 x 38 cm.
– incl. bevestigingsband

Prijs: 59,95

Incl. btw

Lendenkussen D-rol

De visco-elastische vulling van dit lumbaalkussen
zorgt voor comfort en een juiste drukverdeling.
De D -vormige rol is ideaal voor stoelen met rechte rugleuning.
– afmeting 13x30x6 cm.
– incl. bevestigingsband

Prijs: 32,95

Incl. btw

Rugsteun Pilot Spot

Rugsteun Pilot Spot zorgt ervoor dat de rug goed ondersteund is. Het bestaat uit een ergonomisch voorgevormde kunststof schaal met visco-elastisch traagschuim dat de druk goed verdeelt. Het is ideaal voor gebruik in een auto, vliegtuig of op een kantoorstoel en kan aan allerlei  soorten stoelen worden aangepast.
Snel en eenvoudig te bevestigen op ieder gewenste hoogte.
– 
inclusief bevestigingsband
– 

Prijs: 98,-

Incl. btw

 Orthopedisch rugkussen Back2Go 

Het Back2Go rugkussen biedt veel steun in de onderrug. Ook de bovenrug en schouders worden uitstekend ondersteund. Hierdoor ontstaat een ontspannen, stabiele zit. Het kussen is aanpasbaar door oppompbare, verstelbare delen voor de onderrug en het bekken, een verstelbare wig in de bovenrug en verstelbare zijwiggen voor optimale stabiliteit.

Prijs: 552,-

Complete basisset
Incl. btw

Assortiment zitkussens

Wigkussen Designer 

Dit wigkussen met Coccyx uitsparing aan de achterzijde is zeer geschikt voor personen met tussenwervelaandoeningen en artrose. De basis van CMHR hoog veerkrachtig schuim is versmolten met 3 cm visco-elastisch traagschuim voor maximaal comfort en drukverdeling. De hoek van 8 graden zorgt ervoor dat de natuurlijke S vorm van de wervelkolom in stand wordt gehouden.

Prijs: 42,95

Incl. btw

Ergoform zitkussen 

Gegoten zitkussen van polyurethaan foam met een visco-elastische foamlaag bij het stuitgedeelte. Door de anatomische vormgeving met ingebouwde abductor heeft u een stabielere zitpositie en schuift u minder snel weg.

Inclusief Harley Premium Dartex hoes (waterdichte ademende nylon hoes met een anti-slip basis).

Prijs: 49,95

Incl. btw