Resultaat 1–16 van de 30 resultaten wordt getoond

Zitkussen Sit standaard

26.95

De Sissel Sit standaard zorgt voor een rechte zithouding. Ontlast hierdoor de wervelkolom en tussenwervelschijven. Zorgt zodoende voor een optimale en ontspannen zithouding. Met stevige schuimvulling uit één stuk.

Out Of Stock

Zitkussen Sit Colour

41.00

De Sissel Sit Basic zorgt voor een rechte zithouding. Ontlast hierdoor de wervelkolom en tussenwervelschijven. Zorgt zodoende voor een optimale en ontspannen zithouding. Met stevige schuimvulling uit een stuk.

Out Of Stock

Zitkussen Sit Special 2in1

84.50

Zorgt voor een rechte zithouding. Ontlast hierdoor de wervelkolom en tussenwervelschijven. Zorgt zodoende voor een optimale en ontspannen zithouding. Met uitneembaar gedeelte van zacht visco- elastisch schuim voor het ontlasting van het staartbeen. Het voorgevormde zitvlak geeft extra comfort en werkt drukverlagend. Voorkomt afglijden ook bij langer zitten.

Zitkussen Sitfit Plus

38.95

Zitkussen met 2 functies: actief en passief zitten. Bevordert een actieve en ergono-mische zitpositie. Actief zitten versterkt de spieren van de rug zonder het doen van oefeningen. Optimaliseert de zithouding, en versterkt de spieren in voeten, benen en onderlichaam. U gaat automatisch rechter zitten. Met de ronde zijde naar voren zit u actief. Draait u de SitFit Plus om dan kunt u langdurig op de SitFit Plus zitten en worden uw dijbenen extra ondersteund voor meer stabiliteit. Drukverdeling instelbaar.

zadelzitting

158.00
Humantool Zadelkruk transformeert een traditionele stoel in een zadelkruk waardoor de ergonomie van zittende mensen wordt verbeterd. Het zadel is klein en licht, zodat het makkelijk van de ene stoel naar de andere kan worden verplaatst en neemt niet veel ruimte in beslag. Gebruik het op kantoor en thuis – op elke stoel.
De zadelkruk leert zijn gebruiker de juiste, krachtige en oprechte positie. De zadelbalconstructie maakt het mogelijk de zitting in alle richtingen te bewegen. Op het zadel heen en weer bewegen en balanceren activeert het lichaam en de verschillende spieren tijdens de werkdag. De beweging verlaagt spanningen in de rug, die voortkomen uit een onjuiste zithouding of door bijvoorbeeld sportactiviteiten. Ook problemen met de schouders en nek worden verminderd dankzij de verbeterde positie van de onderrug.

AD-kussen Intelli-Gel Contour – PU hoes

299.00

Het Intelli-Gel Contour heeft een druk verlagende werking, blijft koel en voert transpiratievocht direct af. Special ontworpen voor mensen met risico op decubitus of bestaande decubitus. Het kussen is bedoeld om een bestaand zitkussen in een stoel te vervangen of als zitkussen te gebruiken in alle mogelijke varianten rolstoelen en op harde oppervlakten. De profilering zorgt voor meer stabiliteit.

AD-kussen Intelli-Gel Contour – stretchhoes

399.00

Het Intelli-Gel Contour heeft een drukverlagende werking, blijft koel en voert transpiratievocht direct af. Special ontworpen voor mensen met risico op decubitus of bestaande decubitus. Het kussen is bedoeld om een bestaand zitkussen in een stoel te vervangen of als zitkussen te gebruiken in alle mogelijke varianten rolstoelen en op harde oppervlakten. De profilering zorgt voor meer stabiliteit.

AD-kussen Intelli-Gel Low Profile – PU hoes

199.00

Het Intelli-Gel Low Profile heeft een drukverlagende werking, blijft koel en voert transpiratievocht direct af. Special ontworpen voor mensen met risico op decubitus of bestaande decubitus. Het kussen is ook bedoeld om het comfort te verhogen voor gezonde mensen die langdurig zitten, zoals bijvoorbeeld tijdens vliegreizen of op kantoor.

AD-kussen Intelli-Gel Low Profile – stretchhoes

299.00

Het Intelli-Gel Low Profile heeft een drukverlagende werking, blijft koel en voert transpiratievocht direct af. Special ontworpen voor mensen met risico op decubitus of bestaande decubitus. Het kussen is ook bedoeld om het comfort te verhogen voor gezonde mensen die langdurig zitten, zoals bijvoorbeeld tijdens vliegreizen of op kantoor.

Back 2 lendenkussen

28.45

Vermindert vermoeidheid en ondersteunt de rug. Verlicht pijn en spanning in de onderrug. Inclusief elastische band.

Back-Sand lendensteun

28.45

Ondersteuning bij langdurig, passief zitten tijdens werken en/of autorijden. Inclusief non-elastische band met handig contragewicht.

Culsana Medical Seat (rolstoel) zitkussen

425.00

Het Culsana Medical Seat (rolstoel) zitkussen is een comfortabel en duurzaam anti-decubituszitkussen dat samen met ergotherapeuten ontwikkeld is. De unieke zonering en ventilerende materialen zorgen voor een gelijkmatige drukverdeling en een goed microklimaat. Het Culsana Medical Seat (rolstoel) zitkussen is positief getest door het kenniscentrum van Adelante. In de praktijk heeft de Culsana Medical Seat, in diverse casussen een oplossing kunnen bieden waar reguliere AD-zitkussens niet het gewenste resultaat boden.

De grootste voordelen van het Culsana Medical Seat (rolstoel) zitkussen zijn:

• Comfortabel en eenvoudig in gebruik.
• Géén traagschuim maar Pantera foam.
• Minder transpiratie en warmte cumulatie.
• Veerkrachtiger: makkelijker bewegen op het zitkussen.
• Uitvoering in 3D-hoes en PU-hoes (incontinentie).
• Leverbaar in diverse afmetingen.

Culsana Zitkussen (rolstoel)

99.00

Het Culsana Zitkussen is een eenvoudig zitkussen om comfortabel te kunnen zitten.
De ventilerende materialen (3D-hoes) zorgen voor een goed zitcomfort en goed microklimaat.

De grootste voordelen van het Culsana Zitkussen zijn:

• Comfortabel en eenvoudig in gebruik.
• Géén traagschuim maar Pantera foam.
• Minder transpiratie en warmte cumulatie.
• Veerkrachtiger: makkelijker bewegen op het zitkussen.
• Uitvoering in 3D-hoes en PU-hoes (incontinentie).
• Leverbaar in diverse afmetingen.

Out Of Stock

Deskbike

259.00
  • Verstelbare weerstand
  • In hoogte verstelbare zitting
  • Trainingstijd, snelheid, afstand en calorieverbruik digitaal afleesbaar

DorsaBack-Car

54.95

Sissel DorsaBack-Car is een zit- en rugsteun met een voorgevormd houten frame, dit geeft daardoor een goede ondersteuning aan uw gehele rug en houdt deze recht. Een goed rugkussen ter voorkoming van rugklachten. Past in vrijwel iedere autozetel.

HARLEY designer D rol

32.95

De visco-elastische vulling van dit lumbaalkussen
zorgt voor comfort en een juiste drukverdeling.
De D -vormige rol is ideaal voor stoelen met
rechte rugleuning. Inclusief elastische bevestigingsband.