De sta-op stoel voor optimaal comfort

Heeft u moeite met het opstaan uit uw stoel of heeft u behoefte aan meer zitcomfort? Dan is een sta-op stoel waarschijnlijk precies wat u nodig heeft. De sta-op stoel kantelt door middel van een elektrische motor naar voren, waardoor u makkelijker uit de stoel komt. Ook als u juist wilt gaan zitten, zal dit dankzij de stoel een stuk makkelijker gaan. De stoel stelt u in staat langzaam te gaan zitten, waardoor eventuele rugklachten worden verlicht. Sta-op stoelen zijn onder andere geschikt voor senioren, mensen met rugklachten en mensen met een handicap. Eigenlijk heeft iedereen die ondersteuning nodig heeft bij het opstaan, baat bij een sta-op stoel.

 

Een sta-op stoel huren

Natuurlijk kunt u ervoor kiezen een sta-op stoel aan te schaffen. De kosten kunnen echter best hoog oplopen en u weet misschien niet hoelang u de stoel precies nodig heeft. Een sta-op stoel huren kan dan een goed alternatief zijn. Sta-op stoel verhuur biedt u de voordelen van een comfortabele stoel zonder de last van een hoge aanschafprijs.
De huurkosten zijn relatief laag en u kunt de huur makkelijk weer opzeggen als u de sta-op stoel alleen voor een korte periode nodig heeft. U kunt dus in alle rust bepalen of de stoel daadwerkelijk geschikt is voor u, terwijl u nergens blijvend aan vast zit.
Natuurlijk kan de stoel volledig geïnstalleerd worden bij u thuis. U wordt daarbij goed geadviseerd over alle mogelijkheden door ervaren experts. Ook is er bij sta-op stoel verhuur sprake van excellente service, waarbij eventuele problemen snel worden opgelost.

 

Mogelijkheden

Er zijn relatief simpele sta-op stoelen, maar ook luxe sta-op fauteuils met zeer veel mogelijkheden. Natuurlijk speelt uw budget daarbij een rol. Zo is de prijs vaak afhankelijk van het aantal motoren in de stoel. Als u bijvoorbeeld een stoel wilt waarbij verschillende onderdelen apart van elkaar te bedienen zijn, dan kiest u voor een stoel met meerdere motoren.
Verder zijn er diverse opties denkbaar, zoals een uitklapbare voetensteun, verstelbare rugleuning en flexibele hoofdsteun. Ook zijn er stoelen met een losse afstandsbediening of ingebouwde knoppen aan de zijkant van de stoel.
Natuurlijk is het cruciaal dat de stoel past bij uw lichaam, zodat u optimaal zitcomfort beleeft. Onder andere de zithoogte en armhoogte zijn van groot belang. Vaak zijn sta-op stoelen in diverse maten beschikbaar. Een ervaren medewerker kan u daar goed over adviseren.

 

Design

Sommige mensen denken bij een seniorenstoel misschien aan een groot en lomp meubel. Dit is tegenwoordig echter geenszins het geval. Sta-op stoelen worden op een eigentijdse manier ontworpen. Hoewel comfort natuurlijk erg belangrijk is, wil het oog ook wat.
De uitstaling van een meubel is vaak afhankelijk van de stofkeuze. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoel met een stoffen bekleding of juist voor een bekleding van leer. Stof is enigszins slijtgevoelig, maar wel warmer. Leer daarentegen is beter schoon te maken, maar voelt wat kouder aan.
Tenslotte past een moderne seniorenstoel perfect in elke woonkamer. Als u klein behuisd bent, kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een sta-op stoel met een draaiplateau aan de onderkant. Dankzij deze draaischijf kunt u soepel alle richtingen opdraaien en zo dus zonder moeite alle kanten opkijken.
Er zijn prachtige sta-op fauteuils beschikbaar die de uitstraling hebben van een luxe designstoel. Uw stoel kan een echte eyecatcher zijn in uw interieur!

Sta-op stoel huren?