Rugkussens

Een rugkussen dient ter preventie en behandeling van rugklachten omdat het zorgt voor een anatomisch juiste zithouding. Een goed rugkussen voorkomt en vermindert rug- en nekklachten. Er zijn verschillende soorten rugkussens zoals; met schuim gevulde rugkussens en met lucht gevulde rugkussen. Een rugkussen kan gebruikt worden in bijvoorbeeld een kantoorstoel, autostoel, eetkamerstoel, bankstel e.d. Elk rugkussen heeft zijn eigen hardheid/stevigheid en vorm, kijk daarom goed naar het gebruik ervan (auto of stoel). Er zijn rugkussens met schuim voor een vaste ondersteuning en rugkussens met lucht voor een meer actieve ondersteuning waarbij uw tevens uw rugspieren traint.

Assortiment rugkussens

Massagekussen: Side to Side

Het lende-massagekussen Side to Side is een weldaad voor uw onderrug. Het kussen is door middel van een schakelaar aan de zijkant eenvoudig te bedienen. De trillingen in het lende kussen zorgen voor een goede bloedcirculatie en stimuleert de stofwisseling in de tussenwervelschijven. Tevens masseert het massagekussen licht de onderrug spieren.
Het kussen kunt u overal gebruiken, auto, bureaustoel, bank, fauteuil e.d.

Autokussen: DorsoBack-Car

Door het ergonomisch rugkussen DorsaBack-Car is de rug van onder tot boven optimaal ondersteunt. Het anatomisch gevormde houten frame voelt aangenaam en geeft een natuurlijke ondersteuning. De DorsaBack-Car is in vrijwel alle autostoelen te gebruiken.

Lendekussen: Back

Het lendekussen Back is op iedere gewenste hoogte te plaatsen en zorgt voor een gezonde zithouding. Uw onderrug blijft zonder inspanning in de juist houding. Hierdoor raakt u minder vermoeid en verminderen of verdwijnen zelfs pijnklachten tijdens het rijden.