Senioren bedden

Senioren bedden zijn bedden waar de instaphoogte wordt aangepast op de gebruiker. Een te laag bed veroorzaakt problemen bij het opstaan. Wanneer het bed te hoog is bestaat de kans dat iemand bij het opstaan uit bed valt. Voor een ideale  hoogte zijn de ledikant zijden en de bodem-dragers  in hoogte verstelbaar. Wilt u liggen? Of liever zitten? Elk bed kan worden voorzien van een elektrische of handverstelbare bedbodem.Het verstelbare rug-gedeelte is tevens de helpende hand bij het uit bed komen. Medior Comfort is specialist op het gebied van ergonomisch slaap-comfort en adviseert u graag vrijblijvend.

Eenpersoons ledikanten

De ledikanten van Medior Comfort zijn in hoogte verstelbaar. De juiste hoogte zorgt ervoor dat u gemakkelijk uit bed kunt opstaan. Vrijwel ieder ledikant kan voorzien worden van geremde wieltjes. Bij ieder ledikant zijn nachtkastjes en diverse bijpassende kasten leverbaar. Ook is het mogelijk van een standaard ledikanten een hoog – laagbed van te maken.

Tweepersoonsledikanten

Het slaapcomfort wordt mede bepaald door de matrasdrager (bodem). Het geheel van matras en matrasdrager en kussen bepaalt de uiteindelijke ligcomfort. Er zijn verschillende bedbodems zoals de lattenbodem, deboxspring, de schotelbodem en de spiraal. Deze bedbodem is van essentieel belang voor de houding van lichaam tijdens onze nachtrust. Het grote voordeel ten opzichte van de zones in de matrassen is dat de zones van de lattenbodems individueel aanpasbaar zijn. Schouder-, lende- en heupzone kunnen in hoogte en hardheid worden ingesteld. Iedere ergonomische Lattenbodem kan naar wens, handmatig of elektrisch verstelbaar worden geleverd.