Hoofdkussens

Om hoofdpijn, nek- en schouderklachten te voorkomen is het belangrijk het juiste kussen te gebruiken. De juiste dikte van het kussen is afhankelijk van uw schouderbreedte en hoe ver uw schouder wegzakt in de comfort-zone van het matras en de bedbodem. Ook de verschillende materialen zoals latex of visco elastisch schuim bepalen het ligcomfort.

Assortiment hoofdkussens

Hoofdkussen: Butterfly

Elk Butterfly gezondheidskussen geeft ongeacht de vorm en gewicht van uw hoofd een gelijkmatige ondersteuning. Daarbij worden nekwervels zodanig ondersteund dat zenuwbanen beter tot rust komen. Dit gebeurt dankzij een ingenieus nekrol systeem binnenin de hoogwaardige natuurrubber kussenkern.
Het hoofdkussen butterfly is verkrijgbaar in verschillende dikte; 9 / 12 / 14 cm.

Hoofdkussen: Classic

De unieke schuin oplopende kant van het hoofdkussen Classic zorgt voor een optimale ondersteuning van de nek. Het originele orthopedisch kussen maakt een ontspannen lighouding mogelijk. Zowel bij rugligging als bij zijligging is men verzekerd van een gezonde nachtrust.

Hoofdkussen: Thermo

De Fungo poef is meer dan een gewone poef.  waardoor men dynamisch en ergonomisch verantwoord kan zitten. De onderrugspieren worden op een natuurlijke en actieve manier gestimuleeerd.