Butterfly hoofdkussen

Wordt u in de ochtend vaak wakker met knallende hoofdpijn of ervaart u na het wakker worden een vervelende pijn in uw nek? Grote kans dat u niet in de goede slaaphouding ligt. Een verkeerde slaaphouding resulteert vaak in een te sterke belasting van uw hals- en borstwervels. De traditionele hoofdkussens zijn niet afgestemd op uw verkeerde slaaphouding. Tijdens de slaap raakt uw hoofd uit balans en er komt veel druk op uw schouders te liggen. Hierdoor blijft u last houden van pijnlijke schouders, nekklachten of andere ongemakken. Op deze manier komt u elke ochtend met een verkeerd been uit bed. Máár dit kan voorkomen worden. Butterfly kussens bieden u uitkomst.

 

De voordelen van gezondheidskussens

Met butterfly kussens slaapt u ontzettend comfortabel en wordt u zonder pijn wakker. De butterfly kussens zijn kussens die zich aanpassen aan uw lichaamshouding. De ondersteuning van de gezondheidskussens hangt niet af van de vorm of het gewicht van uw hoofd. De butterfly kussens geeft een gelijkmatige ondersteuning. Dit heeft als gevolg dat uw hoofd niet uit balans raakt en uw nekwervels optimaal worden ondersteund. Door deze gezondheidskussens vallen uw hals- en borstwervels in hun natuurlijke vorm. Uw hoofd ligt in een rechte lijn met uw ruggengraat. Niet alleen rust u beter uit, maar ook uw zenuwbanen kunnen volkomen kalmeren.

De afritsbare tijk van het kussen is verkregen uit gebreid katoen. Dit geeft het gezondheidskussen meer veerkracht en een hogere comfort. Bovendien neemt de tijk het vocht van uw nachtzweet op. Dit voorkomt een broeierig en nat kussen en garandeert ook nog eens een langere levensduur van de gezondheidskussens. Dat is een bijkomend gunstig effect op uw portefeuille.

 

De soorten butterfly kussens

U kunt de gezondheidskussens verkrijgen op de door uw gewenste hoogte en stevigheid. Hierdoor krijgt u altijd een uitvoering die past bij uw lichaamshouding en persoonlijke voorkeur. Zo is er voor ieder wat wils en voor elke schouderbreedte en matrastype een Butterfly hoofdkussen beschikbaar.

De butterfly hoofdkussens zijn verkrijgbaar in drie verschillende hoogtes: 9, 12 en 14 centimeter. De benodigde hoogte van het hoofdkussen is afhankelijk van uw schouderbreedte. Hoe breder uw schouders zijn, des te hoger het perfecte hoofdkussen uitvalt.

Er is niet alleen keus uit verschillende hoogtes. De butterfly hoofdkussens zijn ook te verkrijgen in verschillende hardheden. De stevigheid van het gezondheidskussen is afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur. Bij de keus voor het juiste hoofdkussen is uw favoriete slaaphouding in principe het uitgangspunt. Indien u een rugslaper bent, kunt u het beste een dun kussen aanschaffen. Bent u liever een zijslaper dan is een dik kussen het beste advies. De buikslapers hebben vaak een heel dun kussen nodig.

Voor de allergenen is het een geruststellende gedachte dat de butterfly kussens ook voor allergische mensen goed te gebruiken is. De kussens kunt u met gemak op 60 graden wassen. Daarnaast zijn de gezondheidskussens van natuurrubber. Natuurrubber is stofvrij en antiallergisch. Huisstofmijten maken geen schijn van kans in de buurt van de butterfly kussens.

 

Koop butterfly kussens en slaap comfortabel

Wilt u graag van die pijn af na het slapen? Bent u toe aan meer nachtrust en een comfortabele ligging. Dan ben u bij Medior Comfort aan het goede adres. Medior Comfort biedt u precies wat u zoekt.

Al onze hoofdkussen bekijken?