Assortiment beenkussens

Beenkussen: Venosoft

Hoogwaardig venenkussen met toplaag uit visco-elastisch schuim voor een nóg betere druk- verdeling en ontlasting van de benen. Het Sissel Venosoft venenkussen is individueel in te stellen middels een uitneembare wig. Onder andere aan te bevelen bij spataderen en gezwollen benen tijdens de zwangerschap. Verkrijgbaar in 2 lengtematen.

  • Maat S: 65 x 50 x 22 cm. (tot 165 cm. lichaamsgrootte)
  • Maat L: 78 x 50 x 22 cm. (vanaf 165 cm. lichaamsgrootte)
  • Materiaal: toplaag Visco-elastich schuim
  • Inclusief hoes

Beenkussen: MediSupport

Een hoogwaardig kussen met toplaag uit visco-elastisch schuim voor een nóg betere drukverdeling en ontlasting van de benen. Veel mensen ervaren laterale positie als oncomfortabel. De benen liggen op elkaar en de knieën botsen tegen elkaar. De SISSEL Medi Support biedt hiervoor een oplossing Gebruik bij heup- en knieklachten. Positionering na een heupoperatie. Eenvoudig aan te passen met 2 bevestigingslinten. Vermindert de druk op de kniegewrichten. Voorkomt zweten. Voor perfecte positionering in lighouding, het bekken is minder gebogen.

Positiekussen

Multifunctioneel positioneringskussen welke zeer goed stabiliseert en hierdoor optimale ondersteuning geven. Uitstekende kwaliteit met een groot volume en royale vulling. Kan gebruikt worden ter ontlasting of ondersteuning van lichaamsdelen bij zij- en rugligging. Zeer behulpzaam bij verzorging van ouderen en bedlegerige patiënten. Ideaal voor het geven van  borstvoeding: ontlast armen en schouders. Perfect voor ontspannen ondersteuning van baby’s en vrouwen tijdens of na de zwangerschap.

  • Maat: 195 x 35 cm.
  • Materiaal tijk: katoen
  • Materiaal vulling: polystyrolkorrels of polypropyleen of spelt

 

Overtrekken apart verkrijgbaar